Schoeller Plast

Specialister i plastproduktion gennem mere end 50 år
NyhederOm cirkulær økonomi

Vil du vide mere?

Plastproduktion til en bæredygtig fremtid

FN’s verdensmål

En lang tradition for kvalitet og bæredygtighed

Vi arbejder med bæredygtighed i mange forskellige former. Her kan du se et udsnit af, hvordan vi arbejder med bæredygtighed med udgangspunkt i FN’s verdensmål. Klik på de enkelte mål for at læse nærmere.

Vi arbejder for at genbruge så meget plast som muligt for at sikre rent drikkevand.

Vi arbejder for bæredygtig og ansvarlig produktion og forbrug. Det gør vi med vores store fokus på Cirkulær Økonomi.
Vi arbejder for mindre plast i verdenshavene for at skabe bedre levevilkår for livet under vand. Et godt eksempel på dette er vores seneste projekt Oceanbox.
Vi arbejder på at gøre eksisterende produkter mere bæredygtige, så vi undgår plast i naturen. Dette har vi eksempelvis gjort med produktet HOMEFARM.

Intelligente distributionssystemer

Hos Schoeller Plast er vi eksperter i at udvikle intelligente distributionssystemer, der optimerer virksomhedens drift samtidig med, at CO2-aftrykket mindskes. Det gør vi med gennemarbejdede cirkulære løsninger, der udfordrer tingenes tilstand og sigter mod nye højder.

Cirkulær økonomi

Hos Schoeller Plast brænder vi for cirkulær økonomi. Det handler om at skabe en økonomisk gevinst ved at genbruge og genanvende sine ressourcer og dermed fremstille og forbruge bæredygtigt. Vi tager vores ansvar og ser på dette meget seriøst, og selvom vi alene ikke kan fjerne alt plast fra verdenshavene, så kan vi gøre en forskel i måden, vi driver forretning på og udnytte vores position som plastproducent til at skabe nye bæredygtige initiativer.

Material handling

Hos Schoeller Plast er vi blandt de førende inden for udvikling og produktion af sprøjtestøbte plastemner. Sideløbende med produktion af egne produkter tilbyder vi kontraktarbejde, hvor vi udvikler og producerer emner for andre virksomheder. Vi har erfaring med mange forskellige produkter til en lang række brancher og industrier, og vi kan varetage hele processen, så din produktion er i trygge hænder.

Udvikling af cirkulære løsninger

Schoeller Plast har ekspertise og know-how til at hjælpe dig med løsninger til din forsyningskæde uanset, om det er fødevare, der transporteres på køl eller store tekniske emner. Vores familietraditioner gør, at vi kan transportere produkter igennem kæden fra producent til slutbruger uanset branchen.

Nyheder

Læs vores seneste nyheder

SCHOELLER PLAST ER BLEVET ISO 9001-CERTIFICERET

SCHOELLER PLAST ER BLEVET ISO 9001-CERTIFICERET

Hos Schoeller Plast er kvalitet en af vores allerhøjeste prioriteter. Der var derfor også bred enighed om at gennemføre og implementere ISO 9001-kvalitetsledelsessytemet i vores virksomhed som et udtryk for vores stræben om at leve op til de højeste...

læs mere
SCHOELLER PLAST UNDERSKRIVER EUROPEAN PLASTICS PACT

SCHOELLER PLAST UNDERSKRIVER EUROPEAN PLASTICS PACT

Verdens miljøproblemer kræver omgående aktion og omstilling fra de største virksomheder rundt omkring i verden, og der er ingen tvivl om, at forudsætningerne for at skabe de store forandringer og innovative løsninger øges i fællesskab. Derfor har vi hos Schoeller...

læs mere
Operation Clean Sweep

Operation Clean Sweep

Vi har hos Schoeller Plast i mange år taget vores ansvar for miljøet gennem en bæredygtig produktion af vores produkter. Vi arbejder hver eneste dag aktivt for klimaet med udgangspunkt i FN’s Verdensmål, og det har altid stået højt på vores dagsorden at gøre en ekstra...

læs mere

Om os

Specialister i bæredygtig plastproduktion

Schoeller Plast er en del af familiekoncernen, Schoeller Group, der har sit hovedsæde i Tyskland. Koncernen og familien har rødder tilbage til 1640’erne, hvor Philipp Dietrich Schoeller grundlagde den første af mange Schoeller virksomheder, da han åbnede sit eget jernværk. Efterfølgende trådte nyere generationer af Schoeller familien ind i andre industrier og spredte sig til flere lande. I 1937 skilte Alexander Max Schoeller sig ud fra de traditionelle virksomhedsidéer i Schoeller familien og begyndte at producere trækasser, og herfra udsprang idéen om Schoeller Plast.  Erfaringerne inden for design og produktion af trækasser udviklede sig langsomt og konkurrencemulighederne gjorde, at trækasserne blev til plastikkasser.

Stillingsopslag

Salgskonsulent – der brænder for salg og plast

Schoeller-Plast-Enterprise A/S er i vækst og ønsker at styrke og udvide markedsandele. Derfor søges en ambitiøs og dygtig salgskonsulent med viden om plast og emballage.

Faglige og personlige kvalifikationer

  • Du har min. 5-10 års salgserfaring fra lignende stilling, og vi ser gerne, at du har en baggrund i plast- eller emballagebranchen.
  • Du har et stort sælgergén, og er en rigtig god relationsskaber.
  • Du er kendt for at yde den bedste rådgivning og har en stor faglig kompetent tilgang til hvert enkelt projekt.
  • Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemmelse.

Kundeudtalelser

Vi har følt os i trygge hænder fra starten. Schoeller Plast har den helt rigtige forståelse af vores koncept, og der er en god og tæt dialog mellem vores designafdeling og deres konstruktionsafdeling – bl.a. med proaktive input fra dem til nye produkter og tiltag

Lars Brøndum Petersen, Retap

Kontakt os

Schoeller-Plast-Enterprise A/S

Hovedgaden 21, Nr. Jernløse
4420 Regstrup
Danmark