Schoeller Plast

Specialister i plastproduktion gennem mere end 50 år NyhederOm cirkulær økonomi

Vil du vide mere?

Plastproduktion til en bæredygtig fremtid

Material Handling

Hos Schoeller Plast er vi blandt de førende inden for udvikling og produktion af sprøjtestøbte plastemner. Sideløbende med produktion af egne produkter tilbyder vi kontraktarbejde, hvor vi udvikler og producerer emner for andre virksomheder. Vi har erfaring med mange forskellige produkter til en lang række brancher og industrier, og vi kan varetage hele processen, så din produktion er i trygge hænder.

Cirkulær økonomi

Hos Schoeller Plast brænder vi for cirkulær økonomi. Det handler om at skabe en økonomisk gevinst ved at genbruge og genanvende sine ressourcer og dermed fremstille og forbruge bæredygtigt. Vi tager vores ansvar og ser på dette meget seriøst, og selvom vi alene ikke kan fjerne alt plast fra verdenshavene, så kan vi gøre en forskel i måden, vi driver forretning på og udnytte vores position som plastproducent til at skabe nye bæredygtige initiativer.

Udvikling af cirkulære løsninger

Schoeller Plast har ekspertise og know-how til at hjælpe dig med løsninger til din forsyningskæde uanset, om det er fødevare, der transporteres på køl eller store tekniske emner. Vores familietraditioner gør, at vi kan transportere produkter igennem kæden fra producent til slutbruger uanset branchen.

Om os

Specialister i bæredygtig plastproduktion

Schoeller Plast er en del af familiekoncernen, Schoeller Group, der har sit hovedsæde i Tyskland. Koncernen og familien har rødder tilbage til 1640’erne, hvor Philipp Dietrich Schoeller grundlagde den første af mange Schoeller virksomheder, da han åbnede sit eget jernværk. Efterfølgende trådte nyere generationer af Schoeller familien ind i andre industrier og spredte sig til flere lande. I 1937 skilte Alexander Max Schoeller sig ud fra de traditionelle virksomhedsidéer i Schoeller familien og begyndte at producere trækasser, og herfra udsprang idéen om Schoeller Plast.  Erfaringerne inden for design og produktion af trækasser udviklede sig langsomt og konkurrencemulighederne gjorde, at trækasserne blev til plastikkasser.

FN’s verdensmål

En lang tradition for kvalitet og bæredygtighed

Vi arbejder med bæredygtighed i mange forskellige former.
Her kan du se et udsnit af, hvordan vi arbejder med bæredygtighed med udgangspunkt i FN’s verdensmål. Klik på de enkelte mål for at læse nærmere.

Vi arbejder for at genbruge så meget plast som muligt for at sikre rent drikkevand.

Vi arbejder på at gøre eksisterende produkter mere bæredygtige, så vi undgår plast i naturen. Dette har vi eksempelvis gjort med produktet HOMEFARM.

Vi arbejder for mindre plast i verdenshavene for at skabe bedre levevilkår for livet under vand. Et godt eksempel på dette er vores seneste projekt Oceanbox.

Vi arbejder for bæredygtig og ansvarlig produktion og forbrug. Det gør vi med vores store fokus på Cirkulær Økonomi.

Nyheder

Læs vores seneste nyheder

Maximus – den ideelle æbletransport

Maximus – den ideelle æbletransport

Vores tyske søsterselskab Schoeller Allibert har tænkt ud af boksen og opfundet en ideel løsning til en Big Box til frugtplantager. Den hedder Big Box Maximus.   Schoeller Allibert har udviklet Big Box Maximus, som er den perfekte Big Box til sortering, transport og...

læs mere
Spøgelsesnet fra havet bliver nu til nye plastkasser

Spøgelsesnet fra havet bliver nu til nye plastkasser

Vi indledte sidste år et miljøsamarbejde i fællesskab med Plastix, Provice og Plastic Change med et formål om at udvikle og teste nye emballageformer udelukkende af 100 procent genbrugsplast. Projektet blev bl.a. støttet af fondsmidler fra MUDP (Miljø- og...

læs mere
Fremtidens ostesystem

Fremtidens ostesystem

Ostens gode smag bliver udviklet under dens modningsfase. Derfor er opbevaring under modningsfasen en vigtig faktor for enhver osteproducent. Vores søsterselskab, Schoeller Allibert, har i lang tid samarbejdet med nogle af de største osteproducenter i Europa. Sammen...

læs mere

Kundeudtalelser

Vi har følt os i trygge hænder fra starten. Schoeller Plast har den helt rigtige forståelse af vores koncept, og der er en god og tæt dialog mellem vores designafdeling og deres konstruktionsafdeling – bl.a. med proaktive input fra dem til nye produkter og tiltag

Lars Brøndum Petersen, Retap

Kontakt os

Schoeller-Plast-Enterprise A/S
Hovedgaden 21, Nr. Jernløse
4420 Regstrup
Danmark