Go to Top
Tel. +45 59 160 160

Danmarks mest erfarne producent af tekniske plastprodukter

Schoeller Plast har 50 års erfaring med produktion af plastprodukter til en lang række brancher og industrier.

Design og udvikling - kompetent rådgivning og sparring

Vi yder rådgivning og sparring i de indledende faser. Det sikrer velkonstruerede løsninger.

Kontraktarbejde - produktion af jeres designs

Vi tilbyder assistance og knowhow om sprøjtestøbning, udvikling af forme og produktion af dine designs.

Bøjlearmskasser - let transport og display af dine varer

Udviklet til fødevarebranchens krav om let, sikker og pladsbesparende transport og display af varer.

Totalleverancer

Hos Schoeller Plast dækker vi hele paletten inden for produktion af sprøjtestøbt plast. Fra udvikling og design til produktion, logistik og recycling. Vi har kompetencerne og kapaciteten til at imødekomme dine ønsker, uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Læs mere om kompetencer

Udvikling af projekter

Har du en ide til et produkt, så har vi ekspertisen til at assistere gennem hele udviklingsforløbet. Vi gør det let for dig at realisere dine idéer i plast. Uanset hvilket udviklingsstadie dit projekt er nået til, kan vi hjælpe med at bringe det fra idé til produktion.

Læs mere om udviklingsprojekter

Fleksibilitet

Vi tilbyder hurtig omstillingsevne, høj leveringssikkerhed og konkurrence-dygtige priser. Med en stor, moderne og automatiseret maskinpark, der spænder fra 50 – 1.250 tons lukketryk, er vi i stand til at producere plastemner til næsten alle formål.

Læs mere om fleksibilitet

Vi lancerer den nye og miljøvenlige kapilærkasse HOMEFARM

Vores prisnominerede og miljøvenlige kapilærkasse har fået nyt navn. HOMEFARM. Den er nu sat i produktion efter en afsluttet kickstarterkampagne og kan købes hos 85 forhandlere...

Læs mere her

Miljø- og fødevareministeren besøgte i dag Schoeller Plast

Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen besøgte her til formiddag Schoeller Plast for at se nærmere på vores arbejde med cirkulær økonomi og mulighederne for at genanvende plastik til nye mere miljørigtige produkter.

Læs mere her

Har du et udviklingsprojekt?

Forside formular
Sender

Specialist i sprøjtestøbte plastemner

Schoeller PlastSchoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er i dag Danmarks største og mest erfarne producent af transportkasser, flaskekasser og andre tekniske produkter i plast, og vores kunder findes inden for en lang række brancher og industrier i hele Skandinavien.

Vi har rødder i den verdensomspændende Schoeller Group, og har herigennem et stærkt netværk blandt nogle af de førende virksomheder inden for fremstilling i plast, samt relaterede brancher som formbyggere og råvareleverandører. Det betyder, at vi altid er opdateret på den nyeste udvikling inden for plastproduktion.

Det er vores ambition at være toneangivende leverandør af plastemner på de markeder, vi betjener. En målsætning vi bestræber os på at leve op til i alle de løsninger og produkter, vi leverer, og som vi løbende udvikler vores forretning og kompetencer omkring.

Download profilbrochure


OceanBox – Fra trawl til kasse

Schoeller Plast A/S er gået sammen med en lang række andre store virksomheder og interesseorganisationer om et nyt stort miljøprojekt. Projektet støttes op af MUDP (Miljø- og Fødevareministeriets Miljøtekniske Udviklings- og Demonstrationsprogram). Målet er at udvikle og teste nye plastemballager i 100% genbrugsplast, der opfylder krav til sporbarhed, renhed og konkurrencedygtig produktion. Projektet er specielt spændende, da den nye plastemballage skal udvikles af gamle fisketrawl og reb, der er blevet slidt op på fiskekutterne. Derfor er projektet passende blevet døbt: ”Oceanbox - trawl til kasse” og det har en løbetid på 12 måneder. I løbet af perioden vil der blive gennemført en lang række tekniske analyser samt produktionsanalyser, der skal afdække, hvor stor en genanvendelsesgrad der kan opnås af de gamle fisketrawl og reb.

Det siger kunderne om os

“Vi stiller høje krav til miljøet og skal derfor kunne stole på, at leverandøren har 100% styr på hvilke materialer, der anvendes i produktionen. Desuden har vi ikke brug for store oplag af låg, men for hurtige, variable leverancer inden for de enkelte farver. Og da Schoeller Plast fuldt ud kunne leve op til alle vores krav og tilmed levere det rigtige produkt til den rigtige pris, var der ikke så meget at betænke sig på.” - Lars Brøndum Petersen, Retap

Læs hele historien