Go to Top
Tel. +45 59 160 160

Byggesten i genanvendt plast

Nyt strategisk samarbejde med Agro Block

Agro Block og Schoeller Plast har indgået et strategisk samarbejde med henblik på at produktionsmodne og forberede Agro Block's unikke byggesten til markedsintroduktion i foråret 2018.

Danny Jørgensen, Direktør og idémanden bag Agro Block, har valgt at samarbejde med Schoeller Plast dels med baggrund i Schoellers deltagelse og interesse i cirkulær økonomi og genanvendelse af plastmaterialer, samt Schoellers mangeårige erfaring med produktion af store plastemner i genbrugsplast. Netop produktion i genanvendt polyethylene HDPE bidrager positivt til historien, da plast kan komme fra gamle ølkasser og tidligere anvendt industriplast.

Fordelene ved Agro Block'en er åbenlyse; en let byggesten, som kan håndteres af alle, da den kun vejer 5 kg, og bringer værdi i logistikkæden ved at veje langt mindre end traditionelle byggesten i beton.  Ydermere er den unikke konstruktion medvirkende til at opbygning af højbede, læmure, trappetrin og meget mere bliver langt nemmere end i de kendte betonprodukter.

For Schoeller Plast er dette en unik mulighed for at støtte et miljørigtigt og et nyskabende og spændende produkt ved at samarbejde med Agro Block. Der forventes markedsintroduktion i foråret 2018, og Danny Jørgensen er netop nu i gang med at finde de helt rigtige samarbejdspartnere og forhandlere, som vil være med til at sætte dette produkt i handelen.

Se film om Agro Block'ens anvendelsesmuligheder:

 

For mere information, se www.agroblock.dk.

Schoeller Plast A/S har en række spændende udviklingshistorier i bagagen og har strategisk valgt, at hjælpe nye innovative løsninger til markedet, udviklet i tæt samarbejde med kreative virksomheder.