Hjemmelevering af madvarer er en støt stigende tendens i Danmark. Derfor introducerer plastvirksomheden SCHOELLER-PLAST-ENTERPRISE A/S en bæredygtig kølekasse, der sikrer fleksibel, omkostningseffektiv og miljørigtig levering af madvarer til private husstande. Kassen er 100 procent genanvendelig og er udviklet som et bæredygtigt alternativ til de eksisterende kølekasser på markedet.

Udført i 100 procent genanvendeligt materiale og med en samlet CO2-reduktion på 70 procent er CoolContainer det miljørigtige valg for virksomheder, der beskæftiger sig med transport af måltidskasser, foodcatering eller online detailsalg. Den nylancerede kølekasses foldbare design resulterer i, at over 4 gange så mange kasser kan stables per palle – både når kasserne leveres til virksomhederne, men også når de brugte kasser skal retur fra husstandene. Det pladsbesparende design medfører en reduktion af transporten af tomme emballager med 75 procent.
Investeringens indtjeningstid er på blot 13 måneder og gavner med efterfølgende positivt bidrag til virksomhedernes fortsatte driftsoverskud. Dette gør CoolContainer til et omkostningseffektivt alternativ til de eksisterende kasser på markedet.

Genanvendelse sikrer miljømæssig forbedring
Kølekassen kan anvendes mindst 50 gange, og når kassens sidste rejse er slut, omdannes det fuldt genanvendelige materiale til nye kasser.
Når CoolContainere genanvendes, kan der opnås en yderligere CO2-reduktion på 40 procent. Virksomheders brug af CoolContainere fremfor de eksisterende kølekasser vil altså bidrage til en markant forbedring af den miljømæssige påvirkning.

Holder varerne kolde i mindst 18 timer
Kassen har en genanvendelig skumisolering, og med flageis som kølemiddel kan varerne holde en temperatur på +5º C i mindst 18 timer. Det giver en mere fleksibel levering for både virksomheder og forbrugere, som kan afhente varerne, når det passer dem bedst.
Flere og flere forbrugere efterspørger desuden bæredygtige alternativer hos virksomhederne, og man vil derfor kunne nyde godt af de miljømæssige brandingmuligheder, der følger med.
Vi ser gerne, at flere og flere virksomheder gør brug af miljørigtige alternativer, og vi er glade for at kunne bidrage med et produkt, der både er miljørigtigt, ressourcebesparende og omkostningseffektivt.