Go to Top
Tel. +45 59 160 160

Maskiner til emner i alle størrelser

Har du et plastemne, som skal produceres, så har Schoeller Plast maskinen! Vi råder over en moderne og automatiseret maskinpark, der spænder fra 50 – 1.250 tons lukketryk, samt lineære og 6-aksede robotter af mærkerne Sytrama, Kuka & Suhling. Det betyder, at vi kan producere plastemner i alle størrelser – fra få gram til mange kilo.

Hos Schoeller Plast har vi en ambition om at være en af de førende leverandører af plastemner på de markeder, vi betjener. Vi er i stand til at producere plastemner til næsten alle formål.

Vores store kapacitet betyder også hurtig omstillingsevne, korte leveringstider og konkurrencedygtige priser. Du er garanteret en høj leveringssikkerhed på såvel små som store serier.

Vi følger konstant udviklingen inden for sprøjtestøbning og investerer løbende i højteknologiske maskiner, der matcher de nyeste produktionsmetoder i branchen. Du får dermed stillet de nyeste muligheder for konstruktion og produktion til rådighed kombineret med individuel rådgivning på højeste niveau.

Til individualisering af de færdige produkter tilbyder vi en række forskellige former for tryk og labelling, inkl. logoer, produktnavne m.v. For eksempel IML (In Mould Labelling) eller silketryk, som er en effektiv proces, hvor vi påtrykker motiver i op til 6 forskellige farver på alle sider af et emne i én enkelt og fuldautomatisk proces.

Læs om produktion og maskinpark

Maskiner
Maskinpark