Go to Top
Tel. +45 59 160 160

Specialist i sprøjtestøbte plastemner

Schoeller Plast A/S

I Schoeller Plast udvikler, producerer og leverer vi plastemner til en lang række industrier og brancher i Skandinavien. Vores virksomhed er centralt placeret på Sjælland, og vores mest centrale afdeling er vores design- og konstruktionsafdeling, der er specialister i design, materiale og konstruktion af plastemner. Vores produktion bestående af en moderne og automatiseret maskinpark, der spænder fra 50-1250 tons lukketryk, gør, at vi kan producere emner med en vægt på alt fra ca. 1 gram til 9 kg.

Med mere end 50 års erfaring med udvikling og produktion af plastemner kan vi producere plastemner, der er brugervenlige og i høj kvalitet. Vores produktsortiment består af plastemner lige fra skruelåg til øl- og sodavandskasser og til lager- og opbevaringskasser, og vores store kapacitet og viden gør, at vi kan tilpasse hvert produkt efter vores kunders behov uden, at dette går udover kvalitet og leveringstid. Vi har også et stort fokus på genanvendelse af plasten i vores plastemner og medtænker dette, når vi udvikler, producerer og leverer plastemner til vores kunder.

Vores ambition er at være den førende leverandør af plastemner på de markeder, vi betjener. Vores store kapacitet betyder hurtig omstillingsevne, korte leveringstider og konkurrencedygtige priser. Vi følger konstant udviklingen inden for sprøjtestøbning og investerer løbende i højteknologiske maskiner, der matcher de nyeste produktionsmetoder i branchen. Dette gør, at vi kan stille de nyeste muligheder for konstruktion og produktion til rådighed.

Kvalitet er en af hjørnestenene i vores forretning, og dette afspejler sig i hele virksomheden fra produktionsprocesser til den enkelte medarbejders indstilling. Fokusset på kvalitet er en integreret del af vores produktion og sikrer, at vores produkter ikke kun overholder gældende kvalitetskrav og EU-lovgivning for anvendelse af plast, men også overgår dette. Vi gennemfører løbende kvalitetstest på de konkrete produkter, så vi sikrer deres kvalitet.

Udover det faste produktsortiment arbejder vi også sammen med kunder omkring udviklingsprojekter. Hvis du har idéer til et produkt, så stiller vi vores viden omkring konstruktion, produktion, kvalitet og værdiskabelse til rådighed, og vi arbejder agilt og proaktivt for, at du får det bedste ud af din idé. Vi har arbejdet med udviklingsprojekter i mange år og har derfor stort kendskab til, hvorledes man går fra idé til at skabe et produkt, der skaber salg og værdi. Vi kan derfor møde vores kunder uanset, hvor de er i deres projekt.

Sideløbende med vores egen produktion tilbyder Schoeller Plast kontraktarbejde og udvikler og producerer plastemner for andre virksomheder. Vi har erfaring med mange forskellige produkter til en lang række brancher og industrier, og vi kan varetage hele processen, så din produktion er i trygge hænder.

Schoeller Plast er en del af Schoeller Group med repræsentation og produktion i 50 lande, og vi har derfor et bredt globalt netværk, der sikrer kompetent udvikling og know-how til vores kunder.

Har du brug for hjælp til din plastproduktion, eller har du et udviklingsprojekt, som du ønsker at få realiseret, så kontakt os via boksen til højre for en uforpligtende samtale eller læs mere om os ved at downloade vores profilbrochure.