Go to Top
Tel. +45 59 160 160

Historiske rødder og teknologiske fremskridt

Oprindeligt stammer industrifamilien Schoeller fra Düren i Tyskland. I 1640 grundlægger Philipp Dietrich Schoeller et jernværk. Senere blev familien pionerer indenfor papir, sukker og tekstilindustrien samt bankverdenen (Leopold Schoeller: Medgrundlægger af Deutsche Bank, Alexander von Schoeller: Grundlægger af Schoeller Bank). Aktiviteterne spredte sig ud over Tyskland, Østrig, Schweiz og Schlesien. Forskellige forretningsområder styres af forskellige grene af familien.

Efter at Alexander Paul Schoeller (Leopold Schoellers søn) grundlagde Alexander Schoeller & Co. Zuckerfabriken i midten af 1800, skiller hans barnebarn Alexander Max Schoeller (1911-1973) sig i 1937 ud fra familiens traditionelle forretningsområder og går over til fremstillingen af trækasser og beholdere. Efter at sukkerfabrikken var solgt, blev Alexander Schoeller & Co. til en emballagevirksomhed.

I dag er Schoeller-navnet synonymt med teknologisk højtudviklede plastkasser til en bred vifte af formål. I løbet af de seneste 4 årtier har vi ført denne industri fra at være nybegynder ind i et nyt årtusinde med ubegrænsede muligheder indenfor design og brug, konkurrencemuligheder og genbrug.

Af alle de firmaer, som i dag findes på markedet, er Schoeller Plast den eneste specialist, som har sine rødder i trækasseproduktionen, som lå forud for plastikgenerationen. Dette viste sig at være en stor fordel, når det handlede om design og distribution - og ikke mindst når det drejede sig om at forstå den enkelte kundes krav og ønsker.

I årenes løb har vi beholdt vores position på markedet, idet vi er kendt for at være de førende, når det handler om rentabel distribution, øget levetid/holdbarhed for både flasker og kasser, håndteringslethed, individuelt design og reduktion i affaldsmængder, som fremkommer ved brud og slidtage.

Vi investerer fortsat kraftigt i produktudvikling både indenfor kassedesign og formteknologi. Og vi bestræber os fortsat på at frembringe endnu mindre spildmængder, og mere miljørigtige produktionsmetoder samt genbrugssystemer.

I dag sælger Schoeller Plast deres plastikkasser og paller med deres specialiserede teknologi og know-how i mere end 40 lande over hele verden.