Go to Top
Tel. +45 59 160 160

Schoeller Plast søger en ambitiøs og dygtig salgschef

Om Schoeller-Plast-Enterprise A/S

Schoeller-Plast-Entreprise A/S er vinder af Plastprisen 2018 og en del af den internationale Schoeller Industries med hovedsæde i Tyskland. Lokalt indgår 45 engagerede medarbejdere i en 24 timers produktion af egne sprøjtestøbte plastløsninger og kundespecifikke løsninger. Alt produceres på opgave efter de mange kunders høje kvalitetskrav. Schoeller familien tæller også meget stærke familierelationer til Schoeller Allibert som har repræsentation i 40 lande.

Stillingen

Schoeller-Plast-Enterprise A/S er i vækst og ønsker at styrke og udvide deres markedsandele. Derfor søges en ambitiøs og dygtig Salgschef med viden om cirkulære kasseløsninger og transportemballager. Der indgår ikke ledelsesansvar i stillingen.

Som Salgschef bliver dit arbejdsområde at vedligeholde og udvikle relationer hos eksisterende kunder og ligeledes identificere og fastlægge nye kunder, som ligger i tråd med virksomhedens strategi. Kundesegmentet er BtB - og typisk indenfor industri. Da det er vigtigt for virksomheden med lange relationer og tilfredse kunder, er det et must at tænke i langsigtet rådgivning og projektsalg, og altid have den højste standard for kundepleje, herunder overholdelse af indgåede aftaler.

Du skal ligeledes medvirke til markedsundersøgelser der underbygger strategien, tilbyde cirkulære og kosteffektive emballageløsninger til markedet, deltage i årsforhandlinger samt forhandle og forny kontrakter med nye og eksisterende kunder.

Arbejdsopgaverne tæller endvidere at have projektstyring med kontraktopgaver, pipeline opdatering og styring, budgetlægning og -opfølgning for egne kunder, prognoseopfølgning, sikre kontinuitet i samarbejde med produktion og kundeservice, kundebesøg ude af huset samt deltagelse og planlægning af messer både egne og eksterne.

Der må påregnes nogle rejsedage primært i DK (evt. med overnatning) - og nogle få i Sverige/Norge.

Kvalifikationer

Du har min. 10 års salgserfaring fra lignende stilling. Det er et must, at du har solid salgserfaring - og en klar fordel, hvis du har en baggrund indenfor plast- måske emballagebranchen eller andet relevant sted i forsyningskæden (plastemballager, kartonnage og/eller teknisk plast). Du har forventeligt også deltaget i forskellige relevante kurser i løbet af din karriere. Det forventes, at du har et stort sælgergén, er en rigtig god relationsskaber, har teknisk flair og gerne IT-minded.

Desuden er du kendt for at yde den bedste rådgivning, har en stor faglig og kompetent tilgang til hvert enkelt projekt - og en god kommunikator. Behersker natur engelsk i skrift og tale.

Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemelse. Du bevarer overblikket selv i travle omstændigheder. At være nytænkende innovativ og proaktiv er bestemt et plus. Du evner at tænke i løsninger og kommercielt, er en god åbner - og afslutter, og så har du naturligvis et gyldigt kørekort.

Ansøgning

HR-Kompagniet bistår Schoeller-Plast-Enterprise A/S i rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til jobbet kan konsulent Lene Bakgaard, tlf. 2023 5227 eller Salgs- og udviklingsdirektør Jan Bybjerg Pedersen, tlf. 2912 5168 kontaktes.

Din ansøgning og CV inkl. foto e-mailes til lene@hrkompagniet.dk mærket "Salgschef" og skal være os i hænde senest den 15. juni 2018 kl. 16.00.

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Se mere om "Politik for persondata" på HR-kompagniets website.
Se endvidere www.schoeller-plast.dk.

Du kan hente stillingsopslaget som PDF-fil her: HR-Kompagniet - Stillingsannonce, Schoeller-Plast-Enterprise, Salgschef, Maj 2018