Stillingsopslag

Analytisk studiemedhjælper

 

Schoeller-Plast-Enterprise A/S søger en stærk kommerciel og analytisk studiemedhjælper.

Vi har brug for en kommercielt tænkende studiemedhjælper, som har en stærk analytisk sans og tillige kan grave sig ned gennem lagene og forberede en stærk forundersøgelse for os.  Denne viden skal anvendes til at skabe datagrundlag, som skal underbygge virksomhedens fremtidige salgsmuligheder og salgskanaler.

Vi ønsker at få belyst de økonomiske konsekvenser af prisstrukturer i det pågældende marked, og vi har ligeledes brug for en afdækning af markedets forventninger og ikke mindst key drivers. Analysen skal indbefatte en konsekvensberegning af hele casen inklusive tilknyttede investeringer og en præsentation af denne.

Vi har forventning om, at du arbejder selvstændigt og ansvarligt, da dit projekt har afgørende betydning for virksomhedens beslutninger.

Du har din arbejdsstation på virksomheden i Regstrup men kan arbejde hjemmefra i perioder.

Vi mener din profil kunne være:

Du har erfaring med behandling af store datamængder samt udførelsen af konsekvensberegning – enten fra studie eller fra en tidligere lignende stilling.

Vi mener, du bør være tæt på eller allerede har afsluttet et kommercielt eller økonomisk studieforløb fra DTU, CBS eller lignende.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er i stand til at tænke bredt og kommerciel
  • Kan genenmføre dybdegående markedsanalyse
  • Gennemfører interviews med et markedets aktøre og kunder
  • At kunne sætte dig grundigt ind i et marked og forstå dette
  • Er analytisk skarp
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret med en høj detaljeringsgrad
  • Har en bred forståelse og kan begå dig på alle niveauer i en virksomhed
  • Har erfaring med at arbejde i Excel

Tidsplan:

Vi forventer, at du vil have 15-20 timer pr. uge over en 6-8 ugers periode – vi er dog indstillet på at forlænge tiden, hvis behovet måtte være til stede.

For nærmere information eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Bybjerg Pedersen på tlf. 29 12 51 68

Ansøgningsfristen er senest den 31. august 2019.

 

OM SCHOELLER PLAST

Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er en af Danmarks erfarne producenter af transport- og flaskekasser samt tekniske plastprodukter med ca. 60 ansatte.

Schoeller Plast har gennem årene udviklet mange plastprodukter, således at vi i dag er i stand til at levere mange typer af produkter både til fødevare- og medicinalindustrien og detailbranchen. Endvidere udvikles og produceres diverse designprodukter i samarbejde med vores mange kunder.

Vores mission:
Vi støtter vores kunder ved at skabe cirkulære og vedvarende løsninger i plast, som skaber merværdi og bidrager til effektivitet i forsyningskæden, minimerer energi og ressourceforbruget.