Stillingsopslag

Salgskonsulent - der brænder for salg og plast

 

Schoeller-Plast-Enterprise A/S er i vækst og søger en ambitiøs og dygtig salgskonsulent med viden om plast og emballage.

Schoeller-Plast-Enterprise A/S er i vækst og ønsker at styrke og udvide markedsandele. Derfor søges en ambitiøs og dygtig salgskonsulent med viden om plast og emballage.

Som salgskonsulent får du 57 dygtige kollegaer, og dit arbejdsområde bliver at vedligeholde og udvikle relationer hos eksisterende kunder og ligeledes at identificere nye kunder, som ligger i tråd med virksomhedens strategi. Kundesegmentet er BtB – og typisk indenfor industri.

Da det er vigtigt for virksomheden med lange relationer og tilfredse kunder, er det et must at tænke i langsigtet rådgivning og projektsalg og altid have den højeste standard for kundepleje, herunder overholdelse af indgåede aftaler.

Du skal ligeledes medvirke til markedsundersøgelser der understøtter strategien, medvirke til udvikling af nye produkter, deltage i årsforhandlinger samt forhandle og forny kontrakter med nye og eksisterende kunder.

Arbejdsopgaverne tæller endvidere at have projektstyring, pipelinestyring, budgetlægning og opfølgning for egne kunder, prognoseopfølgning, at sikre kontinuitet i samarbejde med produktion og kundeservice, samt deltagelse og planlægning af messer både egne og eksterne.

Der må påregnes nogle rejsedage primært i DK (evt. med overnatning) – og nogle få i Sverige/Norge.

 

Faglige og personlige kvalifikationer

  • Du har min. 5-10 års salgserfaring fra lignende stilling, og vi ser gerne, at du har en baggrund i plast- eller emballagebranchen.

  • Du har et stort sælgergén, og er en rigtig god relationsskaber.

  • Du er kendt for at yde den bedste rådgivning og har en stor faglig kompetent tilgang til hvert enkelt projekt.

  • Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemmelse.

  • Du kommunikerer kompetent og bevarer overblikket. At være nytænkende, innovativ og proaktiv er bestemt et plus.

  • Du evner at tænke i løsninger og kommercielt, er en god åbner – og afslutter, og så har du naturligvis et gyldigt kørekort.

Der tilbydes

En virksomhed som arbejder og udvikler sig og er på forkant med udviklingen. Gode kolleger som ønsker at vinde. En hverdag som du selv kan være med at præge. Et solidt bagland som støtter op om udvikling.

Ansøgning

HR-Kompagniet bistår Schoeller-Plast-Enterprise A/S i rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til jobbet, kan Konsulent Anders Moestrup, tlf. 2335 8090 (ferie uge 7) eller Salgschef Lars Brandt, tlf. 2324 8525 kontaktes.

Send din ansøgning samt CV med foto – senest den 19. februar 2020 kl. 12.00.

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt. 

OM SCHOELLER PLAST

Schoeller Plast grundlagt i 1966 er Danmarks erfarne producent af transport- og flaskekasser samt tekniske plastprodukter med 57 ansatte.

Schoeller Plast har gennem årene udviklet mange plastprodukter og leverer mange typer af produkter både til fødevare- og medicinalindustrien og detailbranchen.

Schoeller Plast skaber cirkulære og vedvarende løsninger i plast, som skaber merværdi og bidrager til effektivitet i forsyningskæden samt minimerer energi og ressourceforbruget.