Leverer din virksomhed fersk fisk til virksomheder i Danmark – eller måske rundt omkring i Europa? Så er CoolContainer den perfekte løsning til sikker og miljøvenlig transport.
Fødevaresikkerhed i top
Vores innovative kølekasse, CoolContainer, holder en stabil kølig temperatur i mindst 18 timer og endnu længere, hvis de transporteres på en kølelastbil. Kølekassen er derfor en fantastisk transportmulighed til ekstra temperaturfølsomme varer som fersk fisk – også til længere rejser på tværs af Europa. Fødevarestyrelsens retningslinjer inkluderer, at fersk fisk skal være vel-iset eller transporteres ved højst 2 grader, og begge dele er muligt med CoolContainer. Med CoolContainer er fødevaresikkerheden altså i top på hele rejsen, uanset om fiskene har destination i de koldeste egne af Nordnorge eller under varmere himmelstrøg.

Ingen fisk på afveje
CoolContainer kommer med smarte stablehuller i kølekassernes låg, som gør, at kasserne står stabilt og sikkert under transporten, og at ingen fisk kommer på afveje.
Kølekassen kan desuden foldes sammen, når den skal transporteres retur, så den kun fylder 1/4 af dens udfoldede størrelse. Med de foldbare kasser i funktionelt design kan I således transportere næsten 4 gange så mange CoolContainers end andre kølekasser på markedet. Det betyder også, at I slipper for at transportere pladskrævende kasser fyldt med luft, når jeres CoolContainers igen vender snuden hjem mod Danmark. De logistiske fordele ved CoolContainer er derfor svære at komme udenom: De sammenfoldede kasser giver færre lastbiler på vejene gennem Europa, og det betyder både, at I som virksomhed sparer mange penge, såvel som de færre lastbiler også betyder et markant dyk i CO2-udslippet.

CoolContainer til bæredygtig transport af fersk fisk
CoolContainer kan genanvendes til transport mindst 50 gange, som gør den til ultimativ forgangskasse for alternativerne på markedet. Selvom kølekassen kan anvendes mere end 50 gange, er det selvfølgelig vigtigt at rengøre kasserne efter hvert brug, så derfor har vi naturligvis udviklet kasserne, så de er nemme og hurtige at rengøre.
Ved småskader kan kølekassens sider desuden udskiftes i stedet for at hele kassen smides ud, og det forlænger levetiden yderligere. Når en CoolContainer efter sine mange ture på Europas landeveje har endt sin rejse, omsmeltes den til nye materialer, som igen kan genanvendes til nye kasser igen og igen.

Vi passer på vores verden
Med CoolContainer gør vi en vigtig indsats for at efterleve FN’s verdensmål. For eksempel efterlever vi Verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion, som omhandler en effektiv styring af vores fælles naturressourcer, så vi kan passe bedre på vores verden. CoolContainer produceres udelukkende ved brug af vedvarende energikilder og i genanvendelige materialer, som sparer vores klima for et stort CO2-udslip. Derudover har kassen lang levetid, og hver kasse får ved endt brug nyt liv som en ny CoolContainer eller andre bæredygtige produkter. Det bliver næsten ikke grønnere.