Drikkevareprodukter

Flaske trays til drikkevarer

Flaskerammer til sikker transport og stabling af øl- og sodavandsflasker fremstilles som standardvarer i kvartpallestørrelse 600 x 400 mm og halvpallestørrelse 600 x 800 mm. De er velegnede til øl-, vand-, glas- og PET-flasker i størrelserne 0,33 liter, 0,5 liter, 1,5 liter og 2 liter.

Foruden rammer til øl og sodavand udvikler vi også løsninger til mange andre formål og flasketyper. De kan fremstilles i en hvilken som helst farve og størrelse – med og uden silketryk eller IML (In Mould Labelling) til branding af budskaber og logoer.

Udover flaskerammer fremstiller vi også bærerammer til drikkedunke, sportsdrik og større flasker. Den nemme og handy bærerammer har plads til 6 flasker/dunke og er udført i slagfast og robust materiale. Med individuelt silketryk er bærerammen velegnet til alt fra fitness og fodbold samt som kampagneenhed, hvor den kan indeholde flasker med fx. polereudstyr til bilen eller lignende. Bærerammer fremstilles desuden individuelt efter den enkelte kundes specifikationer.

Venligst forespørg på tilgængelige modeller: spe@schoeller-plast.dk.

Plastkasser til øl og sodavand

Schoeller Plast fremstiller plastkasser tilpasset individuelt til den enkelte kunde. Kasserne produceres til øl og sodavand, men også til mange andre formål og flasketyper. Plastkasserne produceres i alle farver og i forskellige størrelser – hhv. 12, 15, 24 og 30 styks kasser. De fås med og uden silketryk eller IML (In Mould Labelling) til branding af budskaber og logoer.

Venligst forespørg på tilgængelige modeller: spe@schoeller-plast.dk.