Karrieremuligheder

Schoeller Plast - en verden af muligheder

Plastmager

Bliv plastmagerelev og skab en lovende fremtid

Som plastmagerelev hos Schoeller Plast får du lov at arbejde med de nyeste produktionsmetoder, blive stillet overfor spændende udfordringer og opleve vores avancerede robotteknologi på helt tæt hold.

Vi giver dig de bedste forudsætninger for at udvikle de kompetencer, der skal til for at blive uddannet plastmager.

Hør vores plastmager og plastspecialist, Sune, fortælle om sin elevtid hos Schoeller Plast i videoen her.

N

Startløn som elev

Ca. 11.000 DKK før SKAT

N

Arbejdstid

Dagvagt:  06.00 – 14.00
Aftenvagt: 14.00 – 22.00
Natvagt: 22.00 – 06.00

N

Uddannelsens varighed

4,5 år med blandet erhvervspraktik og skoleophold

N

Karriereveje

Sprøjtestøbning
Ekstrudering
Termoformning
Hærdeplast

Udvid dine kompetencer

Oplev en spændende hverdag – og bliv en del af fremtiden

Som plastmagerelev hos Schoeller Plast vil du blive introduceret til nytænkende produktionsmetoder og et spændende arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens – og der vil altid være nye udfordringer at løse.

Du får lov at betjene de maskiner, som skaber de produkter af plast, du kender fra hverdagen. Her skal du gøre materialer klar og indstille vores maskiner, programmere robotter, finde og løse problemer, hvis maskinerne ikke kører, som de skal, og til sidst tjekke at slutprodukterne er, som de skal være.

Hos Schoeller Plast får du tildelt alsidige opgaver og får lov at være med inde over alle faserne i processen. På den måde får du en bred viden om feltet og får kompetencer indenfor flere typer af opgaver. Det betyder i sidste ende, at du vil kunne finde dig til rette i del af branchen, der tiltaler dig mest.

Sune Falk, plastmager og tidligere elev

Hos Schoeller Plast er vi en stor familie, hvor du skaber et bånd til dem, du omgås med i det daglige. Her får du et smil på gangen fra alle dine kolleger, og du får lov at lære nogle fantastiske mennesker at kende, som også glæder sig til at lære fra sig og give sin viden videre til dig.

En grønnere verden

Fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi

Vores store fokus på cirkulær økonomi og bæredygtighed er gennemgående fra udvikling til produktion og færdigt produkt. Vi ved, hvor vigtigt det er at passe på vores verden, og derfor vil du også blandt andet lære at betjene vores kværne, som omdanner restprodukter til materiale til nye produkter, blive oplært i vores bæredygtige produktionsmetoder og få viden om de kerneværdier, Schoeller Plast står for som virksomhed. Vi ved, at plastproduktion kan være med til at bane vejen for en bæredygtig fremtid – hvis det bliver gjort rigtigt. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel og løfte vores ansvar for en grønnere verden.

Bliv elev

Er uddannelsen måske noget for dig?

Vi ved, at teknologi og plast er fremtiden. Industrien er i massiv udvikling, og som plastmagerelev tager vi dig med på rejsen og oplærer dig i de vigtigste metoder og færdigheder, du skal bruge i dit arbejde som plastmager.

Som plastmager får du lov at blive en del af fremtiden. Skal du være med?