Om Schoeller Plast

SPECIALISTER I CIRKULÆRE PLASTEMNER

Historien om Schoeller Plast

Med rødder tilbage til 1640

Schoeller Plast er en del af familiekoncernen, Schoeller Group, der har sit hovedsæde i Tyskland. Koncernen og familien har rødder tilbage til 1640’erne, hvor Philipp Dietrich Schoeller grundlagde den første af mange Schoeller virksomheder, da han åbnede sit eget jernværk. Efterfølgende trådte nyere generationer af Schoeller familien ind i andre industrier og spredte sig til flere lande. I 1937 skilte Alexander Max Schoeller sig ud fra de traditionelle virksomhedsidéer i Schoeller familien, da han begyndte at producere trækasser, og det var herfra, at ideén om Schoeller Plast udsprang. Erfaringerne inden for design og produktion af trækasser udviklede sig langsomt og konkurrencemulighederne gjorde, at trækasserne blev til plastikkasser.

Års samlet medarbejdererfaring

Hvad laver vi i dag

Moderne og cirkulær produktion

I dag er vores forretning koncentreret om produktion af plast efter behov og ønsker fra vores kunder. Vi sælger stadig plastikkasser og paller med specialiserede teknologi og know-how i mere end 40 lande over hele verden. Vi er gået fra primært at producere disse til at producere mange forskellige emner i plastmateriale. Vi har i dag mere end 50 års erfaring med plastproduktion, som har gjort os i stand til at skabe skræddersydede emballage- og transportløsninger. Dette har været stærkt medvirkende til, at vi i dag har en bred mængde af kunder fra forskellige industrier og brancher.

Vores produktion

Moderne produktionsudstyr

For at kunne hjælpe vores kunder med den bedste løsning til deres idéer, er det vigtigt for os, at vi har det nyeste produktionsudstyr og højteknologiske produktionsapparater. Dette gør ikke kun, at vi kan kalde os specialister i sprøjtestøbte plastemner, men også at vi hurtigt kan omstille os og ændre på vores produktion, så den passer til dine behov. Vores teknologiske og automatiserede produktionsanlæg gør, at vi med et lukketryk på op til 1250 tons kan producere mange typer og størrelser af plastemner, der kan veje helt op til 9 kg. Vi investerer løbende i nyt produktionsudstyr, som kan matche de nyeste produktionsmetoder, så vi hele tiden løbende kan forbedre vores produktionsproces.

%

Gennemsnitligt genbrugsplast i produktionen.

%

af vores produkter genbruges efterfølgende.

FAKTA

1 KG. genbrugsplast sparer 2 kg. co2!

Vores værdier

Din førende leverandør

Vi har en ambition om at være den førende leverandør på alle de markeder, vi betjener. For at dette kan lade sig gøre, sætter vi et stort fokus på kvaliteten af vores produkter. En høj kvalitet ligger i DNA’et af vores produktion.

Vi har en miljøpolitik, som vi følger meget nøje for at skabe bedre miljømæssige vilkår. Derfor arbejder vi også i stor stil med det hurtigt voksende fænomen cirkulær økonomi.

Vi har et delmål om, at Schoeller Plast vil være den førende i plastindustrien inden for cirkulær økonomi. Vi har en lang erfaring med at tænke cirkulær økonomi ind i vores mange produktionsløsninger og et stort miljøfokus i dagligdagen. Allerede i 1980’erne benyttede vi den første mobile kværn, der blandt andet gjorde det muligt at kværne plastemner ude hos kunderne og dermed reducerer returfragt samt CO2 udslip ved transporten.

Udviklingsprojekter

Nytænkning

Vi hjælper gerne med at udvikle din idé, og vi vil gerne være med fra starten – fra idéen bliver udtænkt, til den skal udvikles og helt frem til selve produktionen. Vi har stor erfaring og meget viden inden for produktion og udvikling af plastemner. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at føre din idé ud i virkeligheden.

Hvis du har en idé, som du gerne vil have hjælp til at få bragt ud i livet, så skriv til os i vores udviklingsprojektsboks, og så kontakter dig hurtigst muligt.

Vi vil gerne have, at du tager stilling til dit produkt, inden du kontakter os, så vi kan hjælpe dig og eksekvere bedst muligt på dine ønsker og krav. Vi vil gerne vide mere om produktets krav og levetid, dine forventninger til antal, farver og ikke mindst, hvad det skal anvendes til.

Kompetencer til fremtiden

Vores største styrker

Udviklingsprojekter

Vi hjælper dig fra idestadiet hele vejen til et færdigt produkt.

Cirkulær Økonomi

Vi hjælper med at skabe cirkulære løsninger, der mindsker miljøeaftrykket.

Effektiv produktion

Vi kan producere næsten alle størrelser plast hurtigt og præcist i vores moderne produktion.

Kontakt os

Vælg område

13 + 14 =

Schoeller-Plast-Enterprise A/S

Hovedgaden 21, Nr. Jernløse
4420 Regstrup
Danmark