Udviklingsprojekter

Vi hjælper dig fra idé til færdigt produkt

Sidder du med en idé, som du gerne vil føre ud i livet? Og mangler du en samarbejdspartner, der er eksperter inden for produktion af plast? Så er vi din naturlige samarbejdspartner.

Vi er med hele vejen på dit projekt

Fra idé til virkelighed

Hos Schoeller Plast kan vi hjælpe dig med at gøre din ide til virkelighed. Uanset hvilket udviklingsstadie din idé er nået til, så vil vi med glæde hjælpe dig med at gøre dit produkt producerbart. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig på rette spor og personalet samt maskinerne til at føre dit produkt til livs i det helt rigtige materiale.

Vi er med dig hele vejen i dit projekt: Lige fra din idé bliver tegnet til, at du står med det endelige produkt. Derudover kan vi også hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal ske med dit produkt, når det ikke længere skal bruges. Vi kan nemlig komme ud med vores kværn og kværne den brugte plast, som vi senere kan smelte om til nye emner.

Kunder

Positivt samarbejde er nøglen

Vi producerer for detailhandlen, medicinalindustrien, lager og opbevaring samt design og boligindretning og mange flere. Vores store viden og mange års erfaring i at producere plastemner gør, at vi i dag ikke er begrænset til nogle få industrier, men i stedet kan hjælpe og levere til kunder i mange forskellige brancher.

Fælles for vores kunder, uanset branche, er at de alle forventer en høj kvalitet, og lægger vægt på mindst muligt udslip af CO2, hvis det da ikke helt kan undgås. Hos Schoeller Plast arbejder vi hårdt for at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder, og derfor vil vi altid gøre vores bedste for at leve op til vores kunders forventninger.

Det næste skridt

Ud fra vores erfaringer hjælper vi dig videre

Erfaringer

Vi har stor erfaring med at hjælpe andre til at udvikle deres produkt. Vi har nemlig gennem 50 år hjulpet rigtig mange virksomheder og organisationer med at udvikle deres idéer til et salgsbart produkt. Eksempelvis har vi hjulpet Retap A/S med at producere låget til deres berømte genbrugelige flasker til drikkevand, og vi har sammen med interesseorganisationen Plastic Change og en række andre været med til at producere Oceanbox – en plastikkasse produceret af gamle fiskenet, som er blevet fundet og indsamlet i havet.

Visualisering

Vores kompetente og innovative medarbejdere hjælper dig gerne med lige det, som du har brug for og derfra, hvor du er nået til med dit produkt. Vi kan blandt andet hjælpe med at designe og konstruere dit produkt, så det bliver lige, som du gerne vil have det. Vi kan eksempelvis lave en 2- eller 3D visualisering af dit produkt, så du kan se, hvordan dit produkt kommer til at se ud, når det er står endeligt færdigt. Vores erfarne udviklingsafdeling kan rådgive dig til at vælge det helt rigtige materiale, og med vores intelligente produktionsudstyr kan vi hjælpe med at optimere materialeforbruget præcis efter dine behov.

Kontakt os her

Har du et udviklingsprojekt?

Vælg område

5 + 8 =