Vores kompetencer

Specialister i bæredygtig plastproduktion

 

Vi kan hjælpe dig med alt fra udvikling, rådgivning, design og produktion af dit plastprodukt.

Vores kompetencer

Alt i cirkulær plastproduktion

Hos Schoeller Plast er vi blandt de førende inden for udvikling og produktion af sprøjtestøbte plastemner. Sideløbende med produktion af egne produkter tilbyder vi kontraktarbejde, hvor vi udvikler og producerer emner for andre virksomheder.

N

Kvalitetssikring i topklasse

Egen design- og konstruktionsafdeling

Fra 0,5 gram til 9 kg.

Miljøfokus

35-1250 tons lukketryk

Erfaring

Cirkulær plastproduktion igennem 50 år

Vores kernekompetence er plastproduktion. Vi kan hjælpe dig med alt fra udvikling, rådgivning, design til produktion af dit plastprodukt. Med baggrund i vores høje medarbejderanciennitet og virksomhedens lange historie plejer vi at sige, at vi har mere end 750 års erfaring, hvilket gavner vores kunder og bidrager til en teknisk høj viden, som er din garanti for en høj kvalitet i dit produkt.

Vores produktionsanlæg og ikke mindst vores fagligt kompetente medarbejdere gør, at vi er førende indenfor udviklingen og produktionen af sprøjtestøbte plastemner. Vi følger udviklingen af sprøjtestøbning nøje, og vi investerer løbende i nye maskiner og robotter, der kan matche den nye udvikling i plastbranchen.

Kvalitet

Med kvaliteten i højsædet

Hos Schoeller Plast gør vi alt, hvad vi kan for at sikre den bedste kvalitet, og vores kvalitetsfokus er altid i højsædet og overgår ofte kvalitetskravene og EU-lovgivningen.

Vi er eksperter i at hjælpe dig med, hvordan du bedst muligt kan komme i mål med dit plastprojekt. Vi har produktionsforholdene og vidensmedarbejderne til at producere det produkt, som du gerne vil have.

Derfor er Schoeller Plast din mulighed for at få sparring og hjælp til, hvordan vi sammen bedst muligt kan producere dit produkt. Når vi hjælper dig, er det med henblik på at sørge for den bedste kvalitet, men ligeledes skabe rammerne for at produktet skader miljøet mindst muligt.

Vi har vores egen design- og konstruktionsafdeling, og fordi vores medarbejdere har stor viden inden for udvikling og produktion af plastemner, kan vi allerede hjælpe dig med at udvikle dit produkt, så snart du har fået idéen. Er din idé allerede blevet født, så lad os hjælpe dig med få dit produkt udviklet bedst muligt. Vi har mange samarbejdspartnere, som vi er i tæt dialog med, og som har de samme holdninger til høj kvalitet og bæredygtighed, som vi selv har.

Vi bestræber os på at have den bedste kvalitet i branchen. Dette gør vi, fordi vi på den måde kan levere den bedste kvalitet til vores kunder, fordi vores medarbejdere bestræber det højeste niveau for produktion af vores produkter.

Vores kvalitetsafdeling sikrer altid, at vi overholder de aftalte kvalitetskrav samt EU-lovgivningen. Vi laver en del forskellige test, der er tilpasset det enkelte produkt, som eksempelvis drop-, fald-, rulle og belastningstest, som bliver lavet regelmæssigt for at holde kvaliteten i top.

Højteknologisk udvikling

Plastemner fra 0,5 gram helt op til 9 kg.

På grund af vores meget højteknologiske, moderne og automatiserede produktionsanlæg kan vi næsten producere hvad som helst i plast. Vi råder over mere end 28 sprøjtestøbemaskiner og mere end 1.500 sprøjtestøbeforme. Disse højteknologiske maskiner gør det muligt for os at fremstille produkter med et lukketryk på op til 1250 tons, der kan veje fra 0,5 gram helt op til 9 kilo. Sprøjtestøbning giver en stor formgivningsfrihed og er derfor en ideel måde at serieproducere komplicerede plastemner på.

Hver eneste værktøjsform, som bliver produceret af Schoeller Plast, er udarbejdet i samarbejde med den enkelte kunde for at opnå fuld tilfredshed hos kunden. Vi opbevarer alle vores forme i et separat rum, som er sikkert og aflåst. Er der et ønske fra kundens side om, at vi opbevarer formen i længere tid, er der også mulighed for dette.

Vi har et stort miljøfokus, og derfor arbejder vi rigtig meget med cirkulær økonomi. Cirkulær økonomi handler om at tænke kvalitet og cirkularitet – både økonomisk og miljømæssigt. Den måde, som vi forsøger at forbedre miljøet på, er ved at udvikle plastprodukter i solide og holdbare materialer, som kan genbruges mange gange, samt genanvende gammel plast til at producere nye produkter. Derfor tilbyder Schoeller Plast at komme ud med vores smarte mobile kværn og kværne det plast, som du har i overskud eller til udsmidning, så det kan omsmeltes og bruges til at fremstille nye produkter af i stedet for, at det bliver smidt ud eller brændt.

Udviklingsprojekter

Har du et udviklingsprojekt?