Drikkeløsninger

Genbrugelige og genanvendelige plastglas

Genbrugelige og genanvendelige plastglas

Lad os i fællesskab sikre fremtidens forbrug og produktion. Vi skal gøre op med den lineære økonomi og engangsløsninger. Med genbrugelige og genanvendelige plastglas fra Schoeller Plast bliver man en del af den nødvendige udvikling. Vi skaber merværdi i forsyningskæden med løsninger, der bidrager til cirkularitet.

Genbrugelige drikkeløsninger

Vores genbrugelige plastglas

Vi producerer genbrugelige og genanvendelige plastglas i flere forskellige størrelser: 30 cl, 40 cl og 50 cl samt et highball drinksglas på 30 cl. De er produceret i PP, der sikrer lang levetid

Glassene er nemme at håndtere. De samstabler godt, og der dannes ingen vakuum under og efter vask, Med afløb i bunden af glasset sikres høj tørring, da vandet let kan løbe af. Der er minimal kassation efter vask.

Vores take back løsning

Vi kan genanvende dine plastglas

Gennem en take back løsning køber vi de nedslidte plastglas tilbage. Så kan vi kværne dem til plastgranulat, der efterfølgende kan anvendes som råmateriale til nye produkter – blandt andet nye bærerammer. På den måde gavner en take back aftale både økonomien og miljøet.

Hos Schoeller Plast brænder vi for cirkulær økonomi. I mere end 50 år har vi arbejdet ud fra en cirkulær tankegang, hvor vores løsninger ikke kun produceres så miljørigtigt som muligt, men hvor hele produktets levetid og efterfølgende genanvendelse fra begyndelsen er tænkt ind.
VI arbejder med cirkulær økonomi ved at genanvende materialerne fra vores kunder plastprodukter, der ikke længere kan genbruges.

Vi skal genbruge og genanvende mere plast

”Det ville kræve ca. fire jordkloder, hvis alle skulle leve, som vi gør i Danmark” (Kilde: Handlingsplanen for cirkulær økonomi (2020-2032), s.6)

Med ca. 800 kg. husholdningslignende affald pr. indbygger indtager vi en kedelige topplacering i Europa. I dag forbrændes næsten en tredjedel af alt dansk affald – derfor tilslutter vi os den bundne opgave det er, at lægge ’brug og smid væk kulturen’ bag os, bruge naturressourcerne mere ansvarligt, og sikre bæredygtigt forbrug og produktion. Derfor mener vi, at mere plast skal genbruges og genanvendes.

Genbrug skaber klimafordel

Force Technology udførte i 2018 en livscyklusanalyse for Københavns Kommune, som fastslår at brugen af genbrugsglas, der kan genbruges efter vask, er den mest miljøvenlige løsning. Ydermere fastslår den, at der kan opnås en klimafordel i forhold til engangsløsninger, når genbrugsglassene genbruges mere end 2,77 gange.

Medarbejderengagement skaber muligheder

Medarbejderengagement skaber muligheder

Forestil dig det her: Du befinder dig på stadiontribunen, dit hold spiller hjemmekamp, de er foran 2-0, humøret er højt og det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. I hånden har du en kold fadøl eller sodavand, men hvad er nu det? Et engangskrus… Tænk hvis...

læs mere
200.000 genanvendelige glas

200.000 genanvendelige glas

Sjællandske Medier har skrevet en artikel om Vig Festivals investering i genbrugelige og genanvendelige plastglas fra Schoeller Plast.  Læs artiklen og dyk ned i processen, de gode miljøfordele og tanker bag investeringen.

læs mere
Samarbejde med Vig Festival

Samarbejde med Vig Festival

Vig Festival tager et skridt i den cirkulære retning og lægger ’brug og smid væk’ kulturen på hylden Skal du nyde en kold øl eller drink til sommerens Vig Festival, kan du trygt gøre det af deres nye cirkulære plastglas. Vi er stolte af at producere over 200.000...

læs mere