SCHOELLER PLAST ER BLEVET ISO 9001-CERTIFICERET

mar 24, 2020

Hos Schoeller Plast er kvalitet en af vores allerhøjeste prioriteter. Der var derfor også bred enighed om at gennemføre og implementere ISO 9001-kvalitetsledelsessytemet i vores virksomhed som et udtryk for vores stræben om at leve op til de højeste kvalitetsstandarder i Danmark. Systemet er anerkendt i hele verden og er et billede på kvalitet, effektivitet samt struktureret dialog med jer som kunder.

Med ISO 9001-certificeringen bliver der stillet høje krav til hele vores ledelsesproces. Vi skal fortsat have fokus på løbende at skabe forbedringer, som i sidste ende gavner kvaliteten og vores store fokus på den bæredygtig produktion. ISO 9001-certificeringen er ligeledes en indikator på en konstant optimering af vores processer. Certificeringen indarbejdes i alle niveauer af vores virksomhed, og alle vores dygtige medarbejdere er klar på de nye tiltag til øget effektivitet og produktivitet, som certificeringen indebærer, så vi i fællesskab efterlever den nye optimerede kvalitetsstandard.

Bidrager til verdensmålene – og til vores fælles grønnere verden
En af vores kerneværdier og absolutte hovedmål hos Schoeller Plast er at efterleve de af FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, som vi kan påvirke gennem vores arbejde. Internationalt anerkendte retningslinjer som for eksempel ISO-standarderne spiller en positiv rolle for samspillet mellem erhvervsliv, industri, regeringer og enkeltpersoner, da de skaber fælles grundlag om retningslinjer for eksempelvis kvalitetsstandarder i virksomhederne. Derfor er ISO 9001-certificeringen et godt skridt i den rigtige retning for vores fælles grønnere verden.

Ifølge ISO (International Organization for Standardization) bidrager ISO 9001-certificeringen positivt til verdensmålene, fordi den høje kvalitetsstandard blandt andet stiller store krav til optimering af produktionen. Konkret arbejder vi eksempelvis med at mindske spild i produktionen og finde nye innovative måder at anvende genbrugsmaterialer på, hvilket bidrager til at efterleve følgende verdensmål:

  • Verdensmål 9 – Industri, Innovation og Infrastruktur
  • Verdensmål 12 – Ansvarligt Forbrug og Produktion

Hos Schoeller Plast har vi altid haft fokus på den højeste kvalitet og at udvikle de bedste bæredygtige løsninger. Gennem vores mere end 50 år i branchen har vi produceret produkter af 100% genanvendelige materialer og udviklet cirkulære løsninger, der sikrer en miljøvenlig fremstilling af produkter – og vigtigst af alt, gør en forskel for vores miljø.

Vores kunder i første række
Vores kunders ønsker og behov er ligeledes en af vores allerhøjeste prioriteter, og vi har gennem mere end 20 år udført vores produktion i overensstemmelse med kundernes forskellige krav og behov. Med den nye certificering får vi mulighed for at forbedre driftssikkerheden til at opfylde og endda overgå kunders krav og dermed i sidste ende højne kundetilfredsheden, som altid er vores allervigtigste formål. Den praksis, vi udfører på daglig basis, hænger altså godt sammen med vores beslutning om at implementere ISO 9001-certificeringen i vores virksomhed.

Vi ser allerede en masse fordele i vores ISO 9001-certificering i vores dagligdag og ikke mindst hos vores trofaste kunder, og vi forventer derfor i den kommende tid at implementere flere certifikater som følge af vores i forvejen høje kvalitet.
I ryggen har vi vores kvalitets- og udviklingschef Eddie Shorter som sammen med vores QA-team har været et bærende element i at overføre den nye certificering fra papiret til praksis i vores virksomhed. Vi har ligeledes fået hjælp fra vores udvalgte ISO-ambassadører, interne auditorer og ikke mindst vores superkompetente team af medarbejdere hos Schoeller Plast.