15-styks-ølkassen! Let. Bekvem. Bæredygtig.

jun 12, 2020

Siden vi i 80’erne udviklede den populære 12-styks-ølkasse, der disruptede ølmarkedet og vendte godt op og ned på markedsandelene for en stund, har vi hos Schoeller Plast ladet udviklingen fortsætte. Derfor kan vi nu lancere en 15-styks-ølkasse, der kommer med alle de samme fordele for forbrugerne, men som samtidig kan samstables med den originale 30- styks-ølkasse og dermed passer direkte ind i den eksisterende forsyningskæde.
Da 12-styks-kassen i 80’erne disruptede ølmarkedet, hang det i høj grad sammen med, at kassen var langt lettere og alle dermed kunne tage en kasse med under armen. Selve øllen kom i lidt højere grad i anden række hos forbrugerne, og det var i stedet det, der var nemmere og mere bekvemt, der fik afgørende betydning for valget af øl.

Hos Schoeller Plast har vi siden da udviklet på ølkassen, så vi i dag har udviklet en 15-styks-­ølkasse, der ligesom den gamle 12-styks-kasse er let og bekvem for forbrugerne, men som altså også nu er nem og bekvem for producenterne, logistikken og detailledet.

Den nye 15-styks-­kasse kan nemlig samstsables med den originale 30-styks-kasse, så den kan gå direkte ind i den eksisterende logistikkæde.

15-styks-kassen er ikke kun en smart løsning for forbrugerne og virksomhederne, men kommer også som en bæredygtig løsning. Kassen kan produceres i genbrugsplast, og den kan genbruges et utal af gange, inden den til sidst kan kværnes og genbruges til nye kasser igen, ligesom den eksisterende 30-styks-kasse.

Det betyder, at 15-styks-kassen også er en bæredygtig og miljørigtig løsning, der passer direkte ind i den cirkulære tankegang og SDG-målene.

Hos Schoeller Plast vil det glæde os at få den bæredygtige 15-styks­ølkasse på markedet til stor glæde for forbrugerne.