Læs vores nye CoP-rapport for 2020

11/10-2021

Vi kan stolt fortælle, at vi netop har udgivet vores første Communication on Progress (CoP) rapport til FN’s Global Compact omkring vores arbejde med samfundsansvar.

I Schoeller Plast er cirkulær økonomi en del af vores DNA, og vi har igennem mange år arbejdet med at forbedre vores sociale, miljømæssige og økonomiske bæredygtighed. Som en naturlig forlængelse af vores bæredygtighedsarbejde blev vi i oktober 2020 en del af FN’s Global Compact for at arbejde målrettet med ansvarlig virksomhedsledelse.

Gennem vores medlemskab i FN’s Global Compact forpligter vi os årligt til at dokumentere og rapportere om vores arbejde med samfundsansvar. Denne CoP-rapport er Schoeller Plasts første systematiske overblik over vores arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar. Rapporten beskriver, hvordan vi omsætter vores arbejde med FN’s Global Compacts 10 principper i vores strategi og handlinger, herunder hvilke fremskridt og resultater vi har opnået i 2020, samt vores mål for arbejdet med samfundsansvar i 2021. I denne rapport har vi lagt særlig vægt på at kommunikere om vores historie og DNA, vores arbejde med cirkulær økonomi og vores engagement i lokalsamfundet.

Læs rapporten ved at trykke på knappen lige herunder.