Agro Block og Schoeller Plast har indgået et strategisk samarbejde med henblik på at produktionsmodne og forberede Agro Block’s unikke byggesten til markedsintroduktion i foråret 2018.

Danny Jørgensen, Direktør og idémanden bag Agro Block, har valgt at samarbejde med Schoeller Plast dels med baggrund i Schoellers deltagelse og interesse i cirkulær økonomi og genanvendelse af plastmaterialer, samt Schoellers mangeårige erfaring med produktion af store plastemner i genbrugsplast. Netop produktion i genanvendt polyethylene HDPE bidrager positivt til historien, da plast kan komme fra gamle ølkasser og tidligere anvendt industriplast.

Fordelene ved Agro Block’en er åbenlyse; en let byggesten, som kan håndteres af alle, da den kun vejer 5 kg, og bringer værdi i logistikkæden ved at veje langt mindre end traditionelle byggesten i beton.  Ydermere er den unikke konstruktion medvirkende til at opbygning af højbede, læmure, trappetrin og meget mere bliver langt nemmere end i de kendte betonprodukter.

For Schoeller Plast er dette en unik mulighed for at støtte et miljørigtigt og et nyskabende og spændende produkt ved at samarbejde med Agro Block. Der forventes markedsintroduktion i foråret 2018, og Danny Jørgensen er netop nu i gang med at finde de helt rigtige samarbejdspartnere og forhandlere, som vil være med til at sætte dette produkt i handelen.

Se film om Agro Block’ens anvendelsesmuligheder:

For mere information, se www.agroblock.dk.

Schoeller Plast A/S har en række spændende udviklingshistorier i bagagen og har strategisk valgt, at hjælpe nye innovative løsninger til markedet, udviklet i tæt samarbejde med kreative virksomheder.