I vores del af verden forbruges store mængder af tilbehør til mobiltelefoner i form af covers og andet tilbehør.

Recyclecover, en innovativ dansk virksomhed, og Schoeller Plast er gået sammen om at genanvende mobiltelefoncovers. Recyclecover lancerer mobiltelefoncoveret i første fase, produceret i virgin PP (polypropylene), hvor coveret i den første del af sin levetid fremstår i nyt materiale.

Når kunden senere ønsker at skifte telefon, farve eller bare ønsker et nyt cover, indleveres coveret hos udvalgte forhandlere, hvorefter det returneres til Schoeller Plast, som anvender det til produktion af nye covers.

Recyclecover har valgt at producere hos Schoeller Plast på baggrund af dansk produktion, et innovativt samarbejde imellem virksomhederne, samt Schoeller Plast’s evne til at tænke med kundeøjne og være tilstede for kunderne.

Disse covers markedsføres eksklusivt gennem udvalgte forhandlere. For nærmere information om salget henvises til adm. direktør Dan Ishøj Bengtsen hos Recyclecover på telefon 2910 0000,

For mere information om samarbejdet eller genanvendelsen af plast henvises til forretningsudviklingschef Jan Bybjerg Pedersen hos Schoeller Plast på telefon 2912 5168.