Schoeller Allibert

Et internationalt produktionsnetværk

 

Som en del af Scholler Group er vi med i et stort internationalt produktionsnetværk, hvor vidensdeling om innovation og cirkulær udvikling er i højsædet.

Schoeller Allibert, der er en del af Schoeller Group, er vores tyske søsterselskab. De har i mere end 60 år opfundet, videreudviklet, designet og produceret genbrugelig og genanvendelig transportemballage. Schoeller Allibert har stor international erfaring med at finde og producere løsninger til en bedre logistik i et hav af forskellige brancher. I dag er de europæiske markedsledere inden for produktion af distributionssystemer i plast.

Schoeller Allibert har hovedkontor i Holland og har i dag næsten 2.000 ansatte. De har 13 produktionssteder, som er fordelt på flere kontinenter.

Schoeller Allibert arbejder efter det samme princip, som vi gør her i Danmark. Vi kalder det en 360-graders løsning. Vi skaber løsninger, der går på tværs af hele logistikprocessen, og ydermere er vores fælles ambition at fungere mere som samarbejdspartner, med løbende sparring og innovation, end blot producent for vores kunder.

En af de måder, som Schoeller Allibert arbejder med deres 360-graders løsning på, er eksempelvis ved at sikre kunderne lave omkostninger. Dette gør de ved at benytte plastmateriale, som er billigere end mange andre råvarer, der ellers bruges til lignende produktion – såsom eksempelvis træ eller pap.

Herudover er Schoeller Allibert ISO 9001 godkendte, hvilket betyder, at deres kvalitet altid er i top, og at produktionen følger helt bestemte europæiske standarder. Kvaliteten er dermed altid i den øverste europæiske topklasse.

Med Schoeller Allibert har vi en international samarbejdspartner, der altid står klar til at hjælpe os med at skabe unikke løsninger til præcis jeres behov.