Hos Schoeller Plast er vi særligt glade for tiden, vi er nemlig blevet nomineret til Erhvervsprisen 2020 i Holbæk Kommune.

Vi arbejder hårdt for at udvikle os og skabe bedre og mere miljøvenlige løsninger for vores mange gode kunder. Derfor er det en stor glæde, at vi bliver anerkendt for indsatsen med nomineringen.

Erhvervsprisen gives til en virksomhed som ”gennem sit virke har turde satse, har taget et ekstraordinært initiativ, har udvist fantasi og kreativitet, har udviklet et innovativt produkt eller service” samt ”har FN’s Verdensmål for øje bl.a. gennem uddannelse, efteruddannelse, medarbejderpleje, medarbejderindflydelse, socialt medansvar, fokus på klima og miljø og et godt arbejdsmiljø på dagsordenen”.

De nominerede
De nominerede virksomheder udvælges af en bredt sammensat priskomite bestående af:
Henrik Møller og Jan Thomassen fra Holbæk Rotary Klub – René Poulsen og Rasmus Brandstrup Larsen fra Junior Chamber International Holbæk – Tove Bonnichsen fra Sjællandske Medier – Steen Marslew og Kenny Jensby fra Holbæk Erhvervsforum.

Udover Schoeller Plast Entreprise A/S har priskomiteen i år udvalgt Chic Antique og Galaxe A/S som de nominerede virksomheder.

Sådan stemmer du
Vinderen findes ved afstemning og alle kan stemme.

Der er allerede åbnet for afstemningen, så synes du, at vi har fortjent den store anerkendelse, vil vi blive glade for din stemme.