Vi vælger klimavenlig elektricitet

apr 24, 2020

Hos os hos Schoeller Plast er bæredygtighed noget, der ligger os stærkt på sinde, og som vi handler efter med det klare formål at sikre et renere og grønnere miljø omkring os. Bæredygtighed er en dybt integreret del af vores hverdag og har været det i mange år.
Derfor er vi glade for, at vi nu anvender vedvarende energi fra vindmøller i vores produktion fremfor den traditionelt fremstillede elektricitet, og vi er derfor nu en del af SEAS-NVE’s Renewable Energy Certificate System.

Vores valg kommer i naturlig forlængelse af vores i forvejen store indsats for miljøet i alle aspekter af vores arbejde – lige fra ansvarsfuldhed i produktionen til udarbejdelse af produkter i 100% genanvendelige materialer, som kan omsmeltes igen og igen.

Med det nye initiativ er vi gået et skridt i den rigtige retning og hjælper til at nedbringe mængden af CO2 i atmosfæren – kilowatt for kilowatt. Hos Schoeller Plast forbruger vi cirka 5,2 millioner kilowatt årligt, og derfor vil det nye tiltag med vedvarende energi fra vindmøller betyde, at vi hvert år sparer miljøet for mere end 2 millioner kg CO2. Vi er stolte af at gå forrest og håber, at flere og flere virksomheder vil gøre brug af denne bæredygtige strategi.

Efterlever vigtige bæredygtige initiativer
Det nye bæredygtige tiltag kommer på baggrund af vores arbejde med FN’s Verdensmål, og som vi hver eneste dag og i hvert trin af produktionen gør en stor indsats for at efterleve.

Vores dygtige og kompetente medarbejdere er hver dag med til at sikre en bæredygtig produktion, lige fra deres ansvarsfulde håndtering af plastaffald i vores produktion til omsmeltning af vores genanvendelige produkter, og vi stræber hele tiden efter at opnå de højeste klimastandarder og søger sideløbende nye, innovative måder at blive endnu mere bæredygtige på.

Mange bække små
Vi har efterhånden mange forskellige klimaindsatser med os i bagagen, lige fra vores egen produktion i virksomheden til deltagelse i større initiativer som Operation Clean Sweep og European Plastics Pact – og det er vi enormt stolte af. Vi mener, at aftaler og krav på tværs af virksomheder og landegrænser er den rigtige vej at gå, for at alle gør hver deres aktive indsats, og at vi tilsammen kan bidrage til en grønnere verden. Hver eneste lille skridt gør en forskel, og vi står kun stærkere i flok med initiativer, krav og tiltag, der er altafgørende for vores fælles grønnere verden.