I fredags var hele Schoeller Plast inviteret til jubilæumsfest i anledning af, at Birgitte og Henning kunne fejre 25-års jubilæum.

Birgitte havde jubilæum den 1. april sidste år, men pga. coronapandemien måtte vi udskyde fejringen af hende. Henning havde jubilæum i torsdags, og der var derfor enighed om at slå de to jubilæer sammen til én stor fest på Restaurant Vadestedet i Holbæk.

Birgitte er en dygtig og kompetent medarbejder inden for både salg, kundesupport og logistik. Hun arbejder hver eneste dag intenst for at give vores kunder den bedste supportoplevelse.

Henning er vores dygtige og kompetente værkstedsansvarlige, som blandt mange ting står for reparation og vedligeholdelse af vores bygninger, maskiner og andet teknisk udstyr. Henning har desuden igennem mange år været ansvarlig for virksomhedens brandsikkerhed og alarmer.

Birgitte og Henning er hjælpsomme, loyale og smilende medarbejdere, der begge er meget vellidte blandt alle kollegaerne.

På vegne af hele Schoeller Plast vil vi gerne sige tusind tak for 25 gode år. I ønskes stort tillykke fra alle jeres kollegaer. Vi sætter stor pris på jeres indsats og altid gode humør og ser frem til at samarbejde mange år endnu.