Hos Schoeller Plast har vi Danmarks største udvalg af målebægre, som vi producerer i alle afskygninger og til alle formål. Vi arbejder altid for at leve op til vores kunders løbende ønsker og krav og har altid omtanke for miljøet i vores arbejde. Dette står vi fast på for at imødekomme den moderne forbrugers ønsker om bedre og mere bæredygtig kvalitet, og derfor må vi som produktionsvirksomhed følge med og udvikle de produkter, der svarer til deres forventninger. 

Derfor er vi også særligt stolte over, at vi nu kan tilbyde målebægre i 100% genanvendt plast fra gamle nedslidte fiskenet.

Genanvendt plast fra havet

Vi har i længere tid været med i et projekt, hvor vi arbejder på at genanvende plast fra gamle fiskenet til nye cirkulære og bæredygtige plastprodukter. Det er derfor en fantastisk nyhed, at vi nu også kan tilbyde målebægre i 100% genanvendt plast fra de gamle fiskenet. På den måde bidrager vi nemlig både til at mindske plastaffald i verdens have, og samtidig udnytter vi muligheden for at bruge mindre råplast i vores produktion i tråd med vores cirkulære tankegang.

Et målebæger til alle formål

Udover, at vi nu kan tilbyde målebægre i genanvendte materialer, har vi også Danmarks største og bredeste udvalg af måleskeer og målebægre med et sortiment på 15 forskellige varianter. Størrelserne varierer helt fra 2 ml og op til 200 ml og med både længere og kortere hanke. Derfor har vi en variant, der passer til alle typer formål og emballage.

Kunderne til vores målebægre spænder også vidt, og måleskeerne og -bægrene bliver brugt til produkter lige fra dosering af rengøringsmidler, kosmetik og til brug i medicinalindustrien. Målebægrene har ligeledes doseringsstreger på koppen for forskellige mål, som giver hvert enkelt bæger flere anvendelsesmuligheder.

Har I et produkt, hvor målebægret eller -skeen er essentiel, er du altså sikker på at finde en variant, der passer til jeres produkt i vores sortiment. Skulle det ikke være tilfældet, har vi ligeledes mulighed for at specialproducere målebægrene i alle størrelser, typer og farver. Samtidig er der mulighed for at sætte jeres helt eget unikke præg på dem.

 

Produktion med omtanke for miljøet

Målebægrene produceres i vores store sprøjtestøbemaskiner i vores moderne produktionsanlæg. For at bevare klarheden i plasten, så væsken eller pulveret nemt kan aflæses, bruges PP- og HDPE-plastmateriale. Hvis målebægret en dag skal skiftes ud, kan materialet nemt omsmeltes og genanvendes til nye produkter. Målebægrene bliver som alle vores produkter produceret udelukkende med energi fra vedvarende energikilder.

Vores produktion af målebægrene er altså en del af en cirkulær tankegang, hvor der er tænkt over, hvordan bægrene produceres, hvordan vi kan minimere brugen af ny råplast i produktionen, men også hvor produkterne skal hen, når de ikke længere er i brug.

En bæredygtig tilgang til produktion handler nemlig ikke kun om, hvordan tingene produceres, men også om at have en løsning på det plastaffald, der dannes, hvis ikke produkterne håndteres korrekt efter brug. Det er det, vi hos Schoeller Plast hver dag gør en aktiv indsats for, så vi kan mindske vores aftryk på klimakontoen og i sidste ende reducere mængden af plast, der ender i naturen.

Ønsker I en leverandør med bæredygtighed som førsteprioritet, er I velkomne til at kontakte os på mail spe@schoeller-plast.dk eller telefon +45 59 160 160. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Se vores store udvalg af målebægre herunder.