Maximus – den ideelle æbletransport

sep 25, 2019

Vores tyske søsterselskab Schoeller Allibert har tænkt ud af boksen og opfundet en ideel løsning til en Big Box til frugtplantager. Den hedder Big Box Maximus.

 

Schoeller Allibert har udviklet Big Box Maximus, som er den perfekte Big Box til sortering, transport og opbevaring af store mængder æbler og pærer. Maximus produceres på Schoeller Alliberts fabrik i Beringen i Belgien, og vi kan nu tilbyde den på det danske marked.

Maximus kan indeholde op til 500 kg frugt, selv om den er lettere end andre Big Boxe i plast på markedet. Den er optimeret, så der er mindre spildplads, og sammen med de afrundede kanter og opbygningen af Maximus giver det en større volumen. Den kan derfor indeholde op til 35 kg mere frugt end andre Big Boxe på markedet.

En af grundene til, at Maximus er den perfekte Big Box til æbler og pærer, er, at den er konstrueret med 4 fordybninger i bunden, hvilket betyder, at frugterne ikke ruller rundt under transport. Dette bidrager til en bedre beskyttelse af frugterne, og der vil være en reduktion af skader på frugterne på 50 % sammenlignet med andre Big Boxe i plast.

Når frugterne er plukket og transporteret til vaskeriet, hvor de skal vaskes og sorteres, bidrager Big Box Maximus til en smidig proces. Takket være det gennemtænkte håndteringssystem kan den anvendes i et automatiseret vaskeri. Big Boxen har ventilerede sider og bund, hvilket gør, at vandet let løber fra. Maximus tørrer hurtigt, da den er konstrueret med afrundede og skrå kanter, som får vandet til at løbe af Bix Boxen.

Når frugterne er vasket og sorteret, kan Big Box Maximus igen anvendes til opbevaring af de rene æbler. Den er konstrueret, så der kan stables op til 4.500 kg oven på den. Dette bidrager til at optimere udnyttelsen af lagerpladsen i kølerummet.

Vil du vide mere om mulighederne med Bix Box Maximus, kan vi kontaktes for en uforpligtende samtale.