Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen besøgte her til formiddag Schoeller Plast for at se nærmere på vores arbejde med cirkulær økonomi og mulighederne for at genanvende plastik til nye mere miljørigtige produkter.

Schoeller Plast var en af de udvalgte plastvirksomheder, der i dag havde besøg af miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen, der i forbindelse med Regeringens nye plasthandlingsplan er på ”tour de plastik”. Hos os fik ministeren et indblik i, hvordan vi i hverdagen arbejder med løsninger, hvor eksisterende plastmateriale genanvendes og bliver anvendt til fremstilling af nye plastprodukter.

Vi fik blandt andet lejlighed til at præsentere vores seneste miljøsamarbejde Oceanbox, hvor målet er at kunne genanvende gamle fiskenet til nye plastemballager, og vi fik ligeledes fremvist, hvordan mange andre hverdagsprodukter kan fremstilles af 100% genanvendt plastik. Eksempelvis kapillærkasser, der bedst kendes fremstillet i flamingo, men som vi fremstiller i genanvendt plastik.

Derudover fik ministeren ved en rundvisning, under et flot presseopbud, mulighed for at se vores mange produktionsfaciliteter, og han fik sig en god snak med blandt andre salgs- og udviklingsdirektør Jan Bybjerg Pedersen, der udtaler:

”Vi er utroligt glade for, at Jakob Ellemann-Jensen prioriterer at besøge netop os på sin tur rundt hos en håndfuld af de danske plastfabrikanter. Det er for os en anerkendelse af, at vi i vores daglige arbejde med cirkulær økonomi og genanvendelse af plastik kan være med til at gøre en forskel for samfundet, og vi håber meget, at ministeren har taget god inspiration med hjem fra besøget”.

Programmet denne formiddag blev afsluttet med et presseinterview med ministeren i Schoeller Plasts store produktionshal.

Billeder fra ministerens besøg: