Med vores holdbare transportkasser opnår I en lang række fordele, som både gavner jer økonomisk og logistisk, ligesom der også er point at hente på klimakontoen.

Kasser til alle formål

Vi tilbyder et bredt udvalg af stabel- og foldbare kasser, som er designet til at leve op til mange branchers standarder.

Fordelen ved vores produkter er, at de findes i alle typer og til alle formål, præcis ligesom I kender dem – men udviklet i bæredygtige og genanvendelige materialer. I behøver derfor ikke at ændre det store i jeres struktur ved at implementere bæredygtige løsninger – faktisk drager I massive fordele af det – og det er her, de grønne løsninger for alvor kommer til at spille en rolle.

De sammenfoldelige og stabelbare kasser er pladsbesparende under jeres transport, og denne optimering af logistikken giver jer i sidste ende grønne tal på både klimakontoen og forretningsbundlinjen. De solide materialer har en lang levetid, som sparer jer for at investere i nye produkter efter kort tids brug. Det er både fordelagtigt for jer og for vores klima.

Vi er Europas førende i branchen, og vi tilbyder en lang række emballageløsninger, som enten kan udføres som standardløsninger eller skræddersyes til lige netop jeres behov. Her finder I eksempelvis vores Maxinest- eller Prelog-kasser, som er produkter af højeste kvalitet, som både er solide, modstandsdygtige og fremstillet i cirkulære materialer med mange års holdbarhed.

Se også vores CoolContainer, som bidrager til en reduceret CO2-udledning på 70 procent samt 75 procent færre lastbiler på vejene.

Genbrug fremfor engangsbrug

Problemet med engangsemballage er både den enorme mængde, der produceres og kræver energi – men det er også et stort problem, at emballagen ofte ikke håndteres korrekt efter endt brug. Rigtig meget engangsemballage ender derfor med at forurene vores natur og være en byrde for Verdenshavene, hvor både dyr og havbund skades af den enorme mængde plast. Onlinesalget er ligeledes steget drastisk under coronapandemien, og det medførte også massive mængder af papkasser og emballage med kort levetid.

Vi tror på re-use fremfor single-use til gavn for både klima og øknomi, da der med vores produkter anvendes mindre energi i deres livscyklus. Det gør der, fordi vores produkter har en meget længere levetid. Den længere levetid opnår vi ved at lave holdbare produkter, der kan repareres og genanvendes i stedet for at blive smidt ud. Når produkterne alligevel efter lang tids brug er slidt op, kan de kværnes og genanvendes som råmateriale til nye produkter. Hertil kommer også, at vores produktion udelukkende er drevet af vedvarende energikilder, som sparer CO2 allerede ved produktionens start.

Vi har derudover implementeret en række andre bæredygtige tiltag i vores egen produktion, ligesom vi deltager i flere forskellige initiativer og samarbejder med andre virksomheder, så vi kan stå sammen om at finde fælles, grønne løsninger. Samarbejdet med andre virksomheder betyder, at vi løfter i flok, og at virksomheder derfor ikke alene skal stå med ansvaret for en stor opgave. Vi har eksempelvis indledt et samarbejde, der gør det muligt at genanvende restmateriale fra gamle fiskenet, der er endt på losseplader eller – endnu værre – i havet.

Se vores udvalg af sammenfoldelige og stabelbare kasser på vores produktoversigt.