World Refill Day er en global oplysningskampagne, der hvert år markeres den 16. juni. Kampagnen har til hensigt at fremskynde overgangen fra engangsplastik til genbrugssystemer.

Vores engangskultur forurener planeten, hvorfor vi er nødt til at omstille os til genbrugssystemer. Vi bruger hvert år millioner af tons plast, og vi har et presserende behov for at skifte til en mere bæredygtig, cirkulær fremtid hvor genbrug er i fokus.

Hos Schoeller Plast er cirkulær økonomi og bæredygtighed en kerneværdi. Vi prioriterer genbrug og genanvendelse i vores produkter, og arbejder hver dag med tiltag, der fremmer dette og minimerer plastaffaldet. Blandt andet er vores kølekasse CoolContainer, vores genbrugelige plastglas, og plastlåg til @Retap’s genopfyldelige drikkeflasker alle produkter, der er med til at gøre op med engangsløsninger, og bidrager til den cirkulære økonomi og de fremtidige genbrugssystemer.

 

Er du klar til at omstille til genbrugssystemer? Vi har samlet 3 gode råd til hvordan du kan komme i gang lige her:

1.   Kig i din forretnings værdikæde, og klarlæg hvor i bruger engangsemballage – f.eks. i din eksterne og interne distribution. Er der genbrugelige alternativer, der kan erstatte, de emballager i benytter i dag?

2.   Overvej om det er tid til at sige farvel til engangskopperne ved kaffeautomaten.

3.   Etablér koldtvandshaner, og tilbyd dine medarbejdere en vandflaske som kan genopfyldes.